Smallstuff uroer

En uro kan være en utrolig smart ting at have over eller ved dit barns seng. Når barnet skal sove eller beroliges er en uro altid til hjælp – den skaber et velkendt rum for barnet og noget, det kan fiksere sin opmærksomhed på. En uro er derfor en uundværlig hjælp i hverdagen, der også kan blive en tryg og hjemlig ting for dit barn, både til hverdag, men også hvis barnet skal sove i et uvant hjem og har brug for lidt ekstra hygge.

Flotte uroer fra Smallstuff

Smallstuff laver nogle af markedets bedste og flotteste uroer til dit barn. De findes i mange forskellige farver og former, så du altid kan finde lige præcis den uro, der passer til dit barn og dit hjem. Mange af uroerne er håndhæklede og de har alle sammen flotte detaljer og er fremstillet i høj kvalitet.

Vil man have en uro med ekstra funktionalitet, kan man kigge på nogle af Smallstuffs uroer med musik. De er lavet sådan, at de spiller en vuggevise, når man trækker i en snor, og de er derfor ekstra velegnede til at blive en fast del af dit barns putteritual.

Du kan købe Smallstuff uroer hos Sovedyret.

Traktor uro fra Smallstuff
Traktor uro fra Smallstuff

 

Lyserød uro fra Smallstuff
Lyserød uro fra Smallstuff
bil uro fra Smallstuff
Uro som bil fra Smallstuff

Alle Smallstuffs designs er unikke og tegnet i Aarhus. Siden 2007 har de lavet nyskabende og smukke produkter til børn. De har stort fokus på farver og det gode design, og laver derfor både smukke og meget anvendelige ting, der er bløde og komfortable og fremstillet med øje for naturlige materialer og kvalitet.

Smallstuffs produkter appellerer derfor både til dit barn og dets medfødte kreativitet, men også til forældre, der ønsker god kvalitet og bløde farver. Vi er sikre på, du nok skal finde den helt rigtige uro i Smallstuffs sortiment, og bagefter kan du gå på opdagelse i de mange andre produkter, der spænder vidt fra tøj, til puder og tæpper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *