Konges Sløjd Uro

I 2014 åbnede det danske Konges Sløjd deres produktion af ting til børneværelset af naturmaterialer og miljøvenlige råvarer designet i god dansk kvalitet og flot håndværk. Siden da har de udvidet med et bredt udvalg indenfor praktiske og dekorative ting, og det nyeste er økologiske, tekstile varer, for eksempel sengerande, babyhåndklæder og sengetøj til både drenge og piger.

kanin musikuro

 

Et af deres mest populære gavevalg er en Konges Sløjd Uro, der er lavet af nøje udvalgte materialer og i flotte, beroligende farver. Ligesom deres andre produkter, er de enkelte dele i uroen håndlavet og hver enkelt er derfor unik i både farve og udtryk.

Mange muligheder med uroer

Konges Sløjd har flere forskellige designs af uroer til små børn, og hver uro fås i et bredt udvalg af dejlige farver, så de passer ind i ethvert børneværelse. Eksperter i småbørn anbefaler at lige fra barnet bliver født, er det en god idé at have en uro over barnets seng, da det giver barnet mulighed for at træne og stimulere en meget vigtig sans, nemlig synet.

Et helt nyfødt barn kan ikke se mere end et par hænders længde frem for sig, med i løbet af de første par måneder begynder synet rigtig at spille ind i barnets opfattelse af verden, og bevægelse og farver over sengen kan beskæftige jeres barn i lang tid. Desuden kan barnet få meget glæde ud af at kigge på de flotte farver og skygger, når solen og lyset skinner på den.

Sky konges sløjd uro

Er man mere til dekorationer rundt i lokalet, kan uroen med fordel også bruges som vægpynt, da den findes i to forskellige udgaver, hvor den ene er særlig velegnet, som motiv på væggen. Til den meget drømmende type kunne man for eksempel vælge Konges Sløjd Uro med måne som motiv, hvor der under månen hænger flotte guld- eller sølvstjerner, der lader lyset skinne i dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *