Ferm Living uroer

De fleste vil nok sige, at ordet uro er negativt ladet og bliver associeret med støj, stress eller måske ligefrem kaos. Men ingen regel uden undtagelse, for når det kommer til babyer er en uro faktisk en ret genial opfindelse som kan hjælpe både barnet og dets forældre. Denne form for uro kan netop forhindre for meget kaos, i den forstand at babyen er beskæftiget og ikke bliver alt for utålmodig og rastløs, når der skal pusles. Det sker ved at uroens med dens ophæng, uanset om det er et dyr, en fin lille sky eller en helt tredje figur, går ind og stimulerer sanserne og på denne måde også er med til at udvikle koncentrationsevnen hos babyen.

Men hvilken uro skal man så vælge?

Hvis du leder efter ting til børneværelset i lækkert design og af god kvalitet, er det danske mærke Ferm LIVING lige nu super populært. De fører et stort udvalg af alt fra sengetøj og tæpper til pusleborde, og naturligvis, uroer! Ferm Livings design i form af lækre former, pastelfarver og en enkelt men elegant nordisk stil er gennemført i uroerne, men de findes i mange varianter. Der er dem med lyd, som fås i helt enkle figurer som en ternet stjerne eller en prikket sky, men også mere levende karakterer som for eksempel en blækprutte eller en elefant. De er skønne og bløde i bomuld og spiller en stille, lille melodi for barnet.

Du kan købe Ferm Living uroer hos Sovedyret her.

De fører også deres mere klassiske uro, uden musik og med flere forskellige motiver, lavet i træ. Denne model skal dog hænge uden for barnets rækkevidde. Disse findes i lyse, fine nordiske farver, som er neutrale uanset kønnet på babyen, og så er de nemme at hænge op og fås her på webshoppen lige nu til under 200 kroner.

Elefant musikuro Ferm Living

Stjerne baby uro fra Ferm Living

Den perfekte dåbsgave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *